Varnost in udobje stranke so naša prioriteta.

Mihael Keršmanc

-

ProTour

ProTour

ProTour je slovensko podjetje, ki ponuja prevoze potnikov. Nudimo vam zanesljive, udobne in cenovno ugodne prevoze po Evropi, kot tudi po Sloveniji. Odlikujejo nas prijaznost, zanesljivost ter fleksibilnost. Tako vas zapeljemo na letališča, športne dogodke, izlete, sejme, koncerte, idr. 

Partnerski program

Za turistične agencije, hotele, podjetja ipd. nudimo ugodne prevoze pod prilagojenimi pogoji. V primeru da z vami  potuje otrok, ki potrebuje avtosedež, vam ga priskrbimo mi. Naša vozila niso polepljena z napisi, zato so primernejša tudi za zasebne dogodke.

Zbirni prevozi

Po dogovoru vam organiziramo prevoz od vrat do vrat z zbiranjem potnikov. Tako prihranimo čas in stroške povezane z lastnim prevozom do zbirnega mesta, mi pa se bomo potrudili, da se vam prilagodimo po najboljših močeh.

Zasebni prevozi

Ponujamo tudi  zasebne prevoze, pri katerih posameznik ali skupina sama določi relacijo, čas potovanja, vstopne in izstopne točke ter podobno. Takšnim prevozom ne dodajamo drugih potnikov in so v celoti prilagojeni naročniku.

Naša vozila

Prevoze izvajamo z vozili VW Passat Variant ter Ford Transit Custom v podaljšani izvedbi, kar omogoča večje količine prtljage. 

Kot edini potniški kombi v tej kategoriji je prejel vseh 5 zvezdic na EuroNCAP testu varnosti. Prav slednji posvečamo veliko pozornosti, zato naš vozni park redno kontroliramo in servisiramo na pooblaščenih servisih. Vozila imajo udobne sedeže ter so dodatno klimatizirana spredaj in zadaj.

Za brezskrbno načrtovanje vašega potovanja smo vam vedno na razpolago za dodatne informacije.

Vaš ProTour

Lokacija

ProTour
Mihael Keršmanc s.p.
Ledina 90A
8290 Sevnica
SLOVENIA

E-mail

info(at)studio-h.si/protour
Telefon

+386 51 382 550
  Telefon

  +386 51 382 550

  E-mail

  info(at)studio-h.si/protour

  Naslov

  ProTour
  Mihael Keršmanc s.p.
  Ledina 90A
  8290 Sevnica
  SLOVENIA